
SELÇUKLU RESIDENCE - GİRESUN
Cephe sistemi içerisinde sadece yatayda veya düşeyde kapak profili kullanılarak farklı etkiler elde etmek mümkündür. Görsel isteklere göre farklı kesit ve formda kapak profili kullanılabilir. Yarı kapaklı sistemler içerisinde de kanat uygulaması yapılması mümkündür.
A2 Sınıfı Alüminyum kompozit Paneller binaların cephe giydirmelerinde cephelerin kaplanması amacı için kullanılmakta olup özelliği yangına karşı en üstün performan sağlayan yanmaz statüsünde bir malzeme olmasıdır. Dünyanın çeşitli bölgerlerinde ve çeşitli binalarda çıkan yangınlar, yapılarda yanmaz sınıfı malzemelerin kullanılmasını zorunlu hale getirmiştir. En ufak ateş kıvılcımlarının bile bir yapıyı kısa sürede söndürülmesi zor bir yangına dönüştürebilmektedir.
Mineral Dolgulu A2 Paneller toplamda 4mm kalınlığında olup, 3mm kalınlığındaki yanmaz mineral esaslı dolgu malzemesinin üstüne ve altına 0.5mm kalınlığındaki alüminyumların lamine edilmesinden meydana gelmektedir. Üstte kullanılan Alüminuum’un PVDF tekniği ile boyanması sayesinde dış hava şartlarında maksimum dayanım sağlanmış olur.